Zmeriluesi ekscentrik BO5030

Motor me fuqi të lartë për punet me te veshtira
Qëndrueshmëri e rritur e kushinetes fituar nga përdorimi i kushinetës me sfera
Njësia e integruar për largimin e pluhurit qe lidhet me fshesën me vakum Makita
Kapësja ose doreza ergonomiokisht e konturuar me sipërfaqe të mbuluar elastomerike jo-rëshqitëse i përshtatet pëllëmbës suaj shumë mirë për t’ju ofruar kontroll dhe komoditet maksimal
Veshja prej gome e celesit parandalon hyrjen e pluhurit
Fren elektrik I I goditesit