Vjelës Special STIHL SP 92 C-E

Vjelëse shumë e lehtë kreher për ullinj dhe fruta të vegjël. Motori STIHL 2-MIX, sistemi STIHL kundër dridhjeve, STIHL ErgoStart, komandimet e motorit me funksion të ngarkesës së pjesshme ECOSPEED, parzmore, shpejtësia e rregullueshme e rangut, gjatësia totale 231 cm.

Përshkrim

Cilindrata 21.4 cm³
Fuqia dalëse 1 PS
Fuqia e prodhimit 0.75 kW
Pesha 5.4 kg
Niveli i presionit të zërit 1) 93 dB (A)
Niveli i dridhjeve, djathtas 2) 4,5 m / s²
Niveli i dridhjeve, majtas 2) 4,1 m / s²
Gjatësia totale 231 cm