Vidiatori kendor godites me akumulator TL064DWAE

Mandrine hexagonale pa celes
Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata
Amortizator fosforeshent
Llampe me 2 elemente LED me funksion pasndricues per ndricim maksimal te vendit te punes
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Koke kompakte ne kend per vidhosjene vende te ngushta