Vegë multifunksionale wolfcraft 4080000 e palosshme13-në-1

Kategoria:

Përshkrim

13 mjete të palosshme, kompakte dhe praktike, ideale për hobi, DIY, kamping dhe udhëtime
pincë për hundë me gjilpërë, pincë kombinimi, prestar teli, teh thike, fëndyell shpuese, kaçavidë Phillips, sharrë, skedar në të dy anët (dru + metal), kaçavidë me kokë të sheshtë, hapëse shishe, hapëse kanaçesh, teh grepi
dizajn metalik me cilësi të lartë me funksion frenues dhe lirim për përdorim të sigurt