Turrjel Stihl BT130

36,3 cm³, 1,4 kW/1,9 hp, 9,9 kg*. Turjelë me forcë të madhe
rrotulluese për një njeri, motor 4-MIX® me konsum të pakët të
karburantit, nivele të ulëta të zhurmës dhe dridhjeve, standard
me frena shpimi QuickStop, sistem jetëgjatë i filtrimit të ajrit,
jastëk mbështetjeje

Categories: , Tag: