Trapani me cekic me akumulatorDHP483RFE

  • I lehte dhe kompakt por me dy shpejtesi mekanike
  • Mandrino pa çelës lejon instalimin e lehtë të puntos dhe largimin e saj me një dorë
  • Konstruksion metalik I ingranazheve per transmesion te sigurte dhe rezistent ndaj pluhurit
  • Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
  • Llampe LED me funksion para dhe pasndricues
  • Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata