Trapani kendor me akumulator DDA351Z

  • Mandrino pa çelës lejon instalimin e lehtë të puntos dhe largimin e saj me një dorë
  • Dizajn kompakt per kontroll dhe manovrueshmeri
  • Karkase e forte alumini rixhid
  • Llampe me 2 elemente LED me funksion pasndricues per ndricim maksimal te vendit te punes
  • Celes I madh , I lehte ne operim , per shpejtesi te ndryshme
  • Mbajtës i çelësit të mandrinës e cila mund të vihet në anën e majtë ose të djathtë
  • Motori 4-polësh kompakt dhe i lehtë me peshe dhe madhesi te reduktuar por jo ne fuqi
  • Koke kompakte ne kend per vidhosjene vende te ngushta