Thikë e palosshme për elektricistë KNIPEX 16 20 50 SB

Kategoria: ,

Përshkrim

Prerës universale palosëse për përdorim të përditshëm
E qëndrueshme dhe e qëndrueshme: teh me cilësi të lartë, jashtëzakonisht të mprehtë – Made in Solingen
Forma ergonomike e dorezës për mbajtje të rehatshme dhe drejtim të lehtë
Doreza e bërë nga plastika e fortë dhe rezistente ndaj goditjeve
Transmetim i mirë i energjisë gjatë përdorimit
Teh i qëndrueshëm
Ngjitja e lidhëses në fund të prerësit lejon që të lidhet një mbërthyes; i përshtatshëm gjithashtu për mjetet e lidhura me KNIPEX*
Teh i bërë prej çeliku inox