STIHL SuperClean

Categories: ,

Përshkrim

Spërkatje me funksion të dyfishtë: Largon rrëshirën dhe papastërtitë, duke siguruar mbrojtje nga lubrifikimi dhe korrozioni. Për prerjen e bashkëngjitjeve, tehët e prerësit të gardhit dhe sharrë elektrike me zinxhir.