STIHL Care and Clean KIT HS

Kategoria: ,

Përshkrim

Për mirëmbajtjen e prerësve të gardhit me rreze të gjatë STIHL dhe prerëseve mbrojtëse. 1 × Superpastër, 300 ml 1 × Multi-lube, 80 g