Sharra shpate me akumulator JR103D

  • Sistemi bllokues me shtytje pa çelës mundëson ndërrimin e shpejt dhe të lehtë të fletës
  • Kembeza e gjere per pune te palodhshme edhe me kohe te gjata
  • Llampe LED ndizet para se motori te filloje punen per precizion maksimal
  • Pershtatje e lehte e kembezes nepermjet vides per pune te rehatshme
  • Dizajni kompakt dhe i lehtë per manovrim te shkëlqyer të makinës
  • Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode