Saladtrice Deca GLOBUS 4.0

Gama e rrymës së saldimit (Amp): 44 – 160A
Tensioni i qarkut të hapur (Volt): 43 – 49V
Tensioni i hyrjes (50/60 Hz): 1 Ph – 230V
Fuqia e absorbuar 60% / Maksimumi: 2,0 – 5,0 kW
Siguresa (Amp): 20A
ELETTRODAT ::
Rutil: Ø 1,6 – 4,0 mm
Lidhja e daljes: Kabllo direkte
Mbrojtja termostatike: po
Pesha kg ≅: 15,6
Përmasat (mm): 385 x 208 x 280
TIPARET::
Ftohja e ventilatorit: po
Rregullore pa hapa: po
KODI INFO LOGJISTIK: 204700
Barkodi: 8011399031690
Dimensioni i paketës, Gjerësia-Thellësia- Lartësia (mm): 395 x 225 x 290
Pesha e paketimit kg: 16.13
Copë për paletë: 50

Categories: ,

Përshkrim

Gjeneratorët elektromekanikë për saldim të linjës GLOBUS janë oferta klasike e sistemeve të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Ato janë zgjedhja ideale për punë të vogla në punishte. Një produkt solid dhe i besueshëm, i projektuar dhe prodhuar me kujdes në fabrikat Deca në San Marino.

GLOBUS 4.0 jep 160 Amper në rrymë alternative për elektroda saldimi nga 1.6 në 4.0 mm në diametër. Saldimet me elektroda të veshura me rutil mbi metale të ndryshme: çelik, inox, gize etj.

GLOBUS 4.0 është i lehtë për t’u përdorur:

Rregullimi i vazhdueshëm i rrymës së saldimit.
Mbrojtje termostatike.
Ventilim i detyruar.

Kodi: 204700
Pajisjet: kabllo saldimi, kapëse tokësore, mbajtëse elektrode.