Prerëse tubash për tuba me shumë shtresa dhe gome

Përshkrim

Ideale për të gjitha zorrët/tubat e lëngshëm, shumështresor dhe pneumatikë që zakonisht disponohen në treg në gamën e gjerë të aplikimit nga Ø 4 – 20 mm
Me mbështetje universale për pozicionimin me kënd të drejtë
Lehtë në duar edhe në përdorim të vazhdueshëm falë forcës së ulët të kërkuar dhe hapjes automatike falë mekanizmit të sustave
Teh i këmbyeshëm
Me sustë hapëse dhe pajisje mbyllëse
Doreza në formë ergonomike të bëra nga plastika e përforcuar me fibra xhami
Jo i përshtatshëm për prerjen e kabllove
Teh i bërë prej çeliku të klasës speciale me qëndrueshmëri të lartë, i ngurtësuar me vaj dhe i kalitur