Prerës plasma Deca D-PAC 120

Rryma e prerjes (Amp): 45 – 120A
Cikli i punës (Amp) (EN 60974-1 40°C): 115A – 30%
45A – 100%
Tensioni i qarkut të hapur (Volt): 267 V
Prerje / Ndarje (Fe): 24 / 30 mm
Tensioni i hyrjes (Volt 50/60 Hz): 3 Ph – 400V
Siguresa (Amp): 50A
Fuqia e absorbuar 60% / Maksimumi: 5,2 / 17 kW
Presioni i ajrit min/maksimumi: 5/6 bar
Konsumi i ajrit (l/min): 210 lt/min
Lidhja me pishtarin: Lidhës qendror
Lidhja e tokës: e drejtpërdrejtë
Pesha kg: 88.5
Përmasat (mm): 670 x 615 x 865
TIPARET::
Prerje në rrjet: po
Frekuenca e lartë: po
Drita treguese e fuqisë: po
Pishtari i sigurisë: po
Mbrojtja termostatike: po
Ftohja automatike e pishtarit: po
KODI I INFO LOGJISTIK : 119300
Barkodi: 8011399028188
Dimensioni i paketimit (mm): 790 x 510 x 680
Pesha e paketimit kg: 91

Përshkrim

Prerësja e plazmës D-PAC 120 LAB është zgjedhja ideale për punë në punishte dhe zdrukthtari. Një produkt solid dhe i besueshëm Ai plotëson nevojat profesionale dhe të specializuara të prerjes dhe është i garantuar nga marka e përsosmërisë LAB. Projektuar dhe ndërtuar me kujdes në fabrikat tona në San Marino.

Prerësi plasme D-PAC 120 LAB jep 120 Amper dhe falë pishtarit të veçantë pret lehtësisht 24 mm çeliku dhe arrin deri në 30 mm në ndarje. Mund të përdoret në çelik dhe metale të tjera përcjellëse (të galvanizuar, inox, alumin, bronz, bakër, etj.)

Nxitja e harkut të prerjes bëhet me frekuencë të lartë. Sistemi i këmbëzës ju mundëson gjithashtu prerjen e fletëve të pjekura në skarë.

Tensioni i furnizimit me energji elektrike është trefazor 400 volt.

Prerësi i plazmës D-PAC 120 LAB është i lehtë për t’u përdorur:

Reduktues i presionit të ajrit i integruar, i lehtë për t’u lexuar dhe rregulluar.
Pishtari me lidhje të centralizuar për mirëmbajtje të lehtë.
Pishtari i ftohur me ajër me sistem sigurie të këmbëzës që përdoret lehtë.
Zëvendësimi i lehtë i materialeve harxhuese në pishtar.
Drita treguese për kontrollimin e presionit të saktë të ajrit në hyrje.
Mbrojtje termostatike.
Mbajtëse pishtari dhe tabaka aksesore.

Pajisjet: pishtari 100A lidhës qendror 6m, 3 grykë (1 x Ø 1,1 mm / 1 x Ø 1,4 mm / 1 x Ø 1,7 mm), kabllo me kapëse toke, mbajtëse pishtari, mbajtëse veglash, lidhje ajri ( 8/10 mm).