Prerës Gardhi Elektrike STIHL HSE 52

Kjo makinë prerëse elektrike jashtëzakonisht e lehtë dhe e dobishme është ideale për prerje të qetë të gardheve dhe shkurreve përreth kopshtit. Falë shpejtësisë së lartë të tehut dhe hapësirës së madhe të dhëmbëve, kjo prerëse e re pret pa probleme dhe me efikasitet. Kontrolli i çelësit me dy duar me bllokues këmbëze për përdorim të sigurt. Pesha e tij e ulët siguron që ju të mund të prisni për periudha të gjata, ndërkohë që doreza e saj e përparme e mbështjellur me dizajn të ri e bën të lehtë ndërrimin nga vertikale në atë horizontale. Mbrojtësi i majës së tehut në HSE 52 mbron tehun kur punon pranë tokës.

Përshkrim

Tensioni nominal 220-240 V
Fuqia dalëse 460 W
Pesha 1) 3.1 kg
Pesha 1) 6,8 paund
Niveli i presionit të zërit 2) 84 dB (A)
Niveli i fuqisë së zërit 3) 95 dB (A)
Niveli i dridhjeve majtas / djathtas 4) 3,1 / 1,5 m / s²
Gjatësia totale 101 cm
Gjatësia e tehut 50 cm
Hapësira e dhëmbëve 23 mm
Gjatësia e kabllit 0.3