Prerës Gardhesh STIHL HS 45

Përshkrim

Jepini gardheve tuaja një zbukurim të pastër çdo herë me prerësin mbrojtës STIHL HS 45. I disponueshëm me një teh reciprok me dy anë 18”, kjo makinë prerëse mundësohet nga një motor i besueshëm STIHL, kështu që ju keni fuqinë që ju nevojitet për të prerë me lehtësi shkurret. Dhe me dorezat e tij të mëdha e të rehatshme, lëvizni nga gardh në gardh dhe krijoni prerje të pastra, madje edhe me saktësi.

Cilindrata cm³ 27.2
Fuqia kW / HP 0,75 / 1,0
Pesha kg 1) 5.0
Gjatësia e prerjes 60 cm
Dridhja majtas / djathtas m / s² 2) 5.6 / 9.7