Pompë zhytëse Pedrollo Multi Evo

Pompat TOP MULTI-EVO rekomandohen për pompimin e ujit të pastër dhe lëngjeve që nuk janë kimikisht agresivë për materialet nga të cilat është bërë pompa.
Për shkak të efikasitetit dhe besueshmërisë së tyre të lartë, ato janë të përshtatshme për përdorim në aplikime të tilla si furnizimi me ujë shtëpiak nga rezervuarët, rezervuarët ose puset relativisht të thella, për tërheqjen e ujit të shiut nga cisternat në kopshtet e ujit ose për përdorim në sistemet e ujitjes, etj.

Kategoria: Tag: