Pincë preresë KNIPEX Electronic Super Knips ® XL 78 03 140

Kategoria: ,

Përshkrim

Version shtesë 15 mm më i gjatë: stabilitet më i madh, performancë më e madhe prerjeje
E qëndrueshme dhe inox, e bërë nga çeliku kirurgjikal INOX
Fortësia e skajit të prerjes përafërsisht. 54 HRC
Skajet prerëse me tokëzim preciz pa pjerrësi për prerje të saktë dhe të sheshtë të telave më të mirë, p.sh. në elektronikë dhe mekanikë të imët
Maja me formë të saktë prenë telat afër një sipërfaqeje nga Ø 0,2 mm
Me susta hapëse dhe kufizues hapjeje për punë komode, ergonomike dhe të shpejtë falë hapjes automatike dhe gjerësisë komode të dorezës
Lëvizje jashtëzakonisht e lehtë për punë pa lodhje për shkak të bashkimit të saktë me ribatinën prej çeliku inox
Çeliku i veglave INOX