Çelës dhe pincë shtrënguese në një mjet të vetëm KNIPEX 8/8 86 01 250

Përshkrim

Zëvendëson nevojën për grupe çelësash metrikë dhe perandorak
Nofulla të lëmuara për instalim pa dëmtime të pajisjeve të veshura – duke punuar drejtpërdrejt në krom!
Me shkallëzim për paracaktimin e gjerësisë larg nga pjesa e punës
Mjet shtrëngues i rregullueshëm
Gjithashtu i shkëlqyer për kapjen, mbajtjen, shtypjen dhe përkuljen e pjesëve të punës
Shtypni butonin për rregullim në pjesën e punës
Presioni zero i nofullës së kundërt parandalon dëmtimin e skajeve të komponentëve të ndjeshëm
Nofullat paralele japin një shtrëngim më të fortë; dizajni i tij lejon rregullim fleksibël të të gjitha gjerësive deri në madhësinë maksimale të specifikuar
Kapje e besueshme e bulonës së menteshës: pa zhvendosje të paqëllimshme
Parimi i tipit me arpion lejon shtrëngimin dhe çlirimin e shpejtë dhe të lehtë të të gjitha lidhjeve me bulona
Transmetim me levë më i madh se 10 : 1 për fuqi të fortë kapëse
Çelik elektrik krom vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj