Pincë dhe një çelës në një mjet të vetëm 86 01 180

Përshkrim

Zëvendëson nevojën për grupe çelësash metrikë dhe perandorak
Nofulla të lëmuara për instalim pa dëmtime të pajisjeve të veshura – duke punuar drejtpërdrejt në krom!
Kapaciteti më i madh i kapjes falë dy pozicioneve shtesë të vendosjes: kapje e ndryshueshme e të gjitha gjerësisë nëpër banesa deri në 40 mm
10 % më pak peshë me të njëjtin qëndrueshmëri
Shkalla e rregullimit praktik: një shkallë e prerjes me lazer lejon që hapja e çelësit të vendoset përpara kapjes
Gjithashtu i shkëlqyer për kapjen, mbajtjen, shtypjen dhe përkuljen e pjesëve të punës
Presioni zero i nofullës së kundërt parandalon dëmtimin e skajeve të komponentëve të ndjeshëm
Rregullim i shpejtë duke shtypur një buton direkt në pjesën e punës
Asnjë zhvendosje e paqëllimshme e nofullave kapëse dhe asnjë rrëshqitje e kyçit
Nofullat paralele japin një shtrëngim më të fortë; dizajni i tij lejon rregullim fleksibël të të gjitha gjerësive deri në madhësinë maksimale të specifikuar
Parimi i tipit me arpion lejon shtrëngimin dhe çlirimin e shpejtë dhe të lehtë të të gjitha lidhjeve me bulona
Çelik elektrik krom vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj