Nivel Profesional Sola AZ 3

KARAKTERISTIKAT
Materiali Alumini
Toleranca matëse, pozicioni standard 0,50 mm/m (0,029°)
Toleranca matëse, matja e përmbysur 0,75 mm/m (0,043°)
Gjatësia e modelit
AZ 3 80 80 cm
AZ 3 100 100 cm
AZ 3 120 120 cm
AZ 3 150 150 cm
AZ 3 180 180 cm
AZ 3 200 200 cm
AZ 3 250 250 cm

Kategoria: ,

Përshkrim

TIPARET AZ 3
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shisheve të patentuara SOLA FOCUS
Lexueshmëri e përmirësuar në dritë të zbehtë falë mbështetjes së optimizuar të ndriçimit SOLA
Saktësi e jashtëzakonshme matëse në pozicionin standard dhe të përmbysur
Shishe me bllok akrilik rezistente ndaj thyerjes me lente zmadhuese (+20 %) dhe garanci 30-vjeçare kundër rrjedhjeve
Profil jashtëzakonisht i fortë i bërë nga aliazh alumini me rezistencë të lartë për një jetë të gjatë shërbimi
Tapa fundore që thithin goditjet

APLIKACIONET AZ 3
Matja horizontale
Matja vertikale