Nivel per Shtrim Pllakash SOLA SLG2

KARAKTERISTIKAT
Materiali Profili i kutisë së aluminit
Toleranca matëse, pozicioni standard 0,75 mm/m (0,043°)
Toleranca matëse, matje e përmbysur 1,00 mm/m (0,057°) deri në 250 cm
Gjatësia e modelit
SLG 2 200 200 cm
SLG 2 250 250 cm
SLG 2 300 300 cm
SLG 2 400 400 cm

Categories: ,

Përshkrim

KARAKTERISTIKAT SLG 2
Shishkë horizontale dhe vertikale me saktësi të lartë
Profil jashtëzakonisht i fortë i bërë nga aliazh alumini me rezistencë të lartë për një jetë të gjatë shërbimi
Lexim më i mirë, më i shpejtë dhe më i saktë përmes shisheve të patentuara SOLA FOCUS
Shishkë blloku akrilik rezistente ndaj thyerjes me një garanci ngushtësie prej 30 vjetësh
Tapa fundore që thithin goditjet
Doreza të integruara për një kapje më të rehatshme
APLIKACIONET SLG 2
Matja horizontale
Matja vertikale