Motosharra Stihl MS 211

35,2 cm³, 1,7 kW/2,3 hp, 4,3 kg*. E përshtatshme për të
prerë dru zjarri. Tendosje e zinxhirit e montuar në anë, motor
2-MIX që harxhon pak karburant dhe miqësor për mjedisin,
çelës për modalitetin verë dhe dimër për një rendiment optimal
në punë në të gjitha kushtet e motit, ritëm Picco 3/8″ për një
rendiment të mirë në prerje.

Kategoria: , Tag: