Morsë e vogël wolfcraft 3431000

Kategoria:

Përshkrim

për punë precize në fillim e modeleve dhe çdo punë tjetër të ndërlikuar
krahë shtrëngues të gjatë e të hollësishme për të punuar në vende të kushteve për t’u aksesuar
nofullat e ngushta