Matrapiku shpues elektronik HR4002

2 Funksione operuese – vetëm rrotullim, trapan me rrotullim
Kufizuesi I momentit te rrotullimit per mbrojtje te operatorit
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Mandrina me një të prekur për ndërrimin e lehtët të puntos
Leva e nderimit ne pjesen e siperme mrohet ku leshojme veglen pa kujdes ne toke
Puntoja mund të rregullohet në 12 nivele të pozitës së shkallëzuar