Matrapiku shpues elektronik HR3200C

  • 3 procese pune, shpim pa goditje, shpim me goditje dhe procesi dalte
  • Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
  • Kufizuesi I momentit te rrotullimit per mbrojtje te operatorit
  • Doreza ansore për kontroll më të mirë nga operatori
  • Mandrina me një të prekur për ndërrimin e lehtët të puntos
  • Leva e nderimit ne pjesen e siperme mrohet ku leshojme veglen pa kujdes ne toke
  • Llampe LED ndizet para se motori te filloje punen per precizion maksimal