Makinë prerëse gardhesh Stihl HSE52

230 V, 460 W, 3,1 kg**. Ideal për të shkurtuar dhe prerë majat
dhe degët e trasha. Mbrojtje e integruar kundër prerjeve,
mbrojtës maje, dorezë e vogël dore, frenë mekanike e thikës,
thika prerëse me një anë, lirim tendosjeje me bllokim, mbrojtëse
maje në fundin e thikës