Makinë prerëse gardhesh Stihl HSE42

230 V, 420 W, 3,0 kg**. Ideal për të shkurtuar dhe prerë majat
dhe degët e trasha. Mbrojtje e integruar kundër prerjeve,
mbrojtëse e vogël dore, frenë mekanike e thikës, thika prerëse
me një anë, lirim tendosjeje me kyçje.