Makinë prerëse gardhesh Stihl HS81

22,7 cm³, 0,7 kW/1,0 hp, nga 5,5 kg*. Vegël profesionale
me shpejtësi më të ulët të thikës për prerje më të fuqishme.
Sistem kundër dridhjes STIHL, sistem jetëgjatë i filtrit të ajrit,
thika prerëse me dy anë në versionin e krasitjes, dorezë
rrotulluese multifunksionale, mbrojtëse maje dhe kundër
prerjeve me vidhosje.