Kuti vegla pune profesionale Qbrick System ONE 200 Basic

ONE 200 është një kuti mjetesh universale, modulare që kombinon veçoritë e një kontejneri për veglat e mesme me funksionin e një organizuesi. Falë ndarjeve të rregullueshme dhe 6 kovave të lëvizshme, çdo përdorues mund të krijojë kombinimin optimal për nevojat e tij. Çdo kuti është e pajisur me një vulë fleksibël që siguron mbrojtje të plotë kundër hyrjes së pluhurit dhe ujit.

Versioni standard i kapakut Basic është i pajisur me një fole funksionale prerëse me masë. Struktura e përforcuar e kapakut dhe e trupit garanton kapacitet të lartë ngarkese (50 kg) dhe përballon presionin deri në 120 kg, duke bërë të mundur krijimin e platformave komode të punës.

Categories: ,

Përshkrim

Dimensionet e jashtme 585 [L] x 385 [P] x 190 [H] mm

Dimensionet e brendshme
519 [L] x 305 [P] x 97 [H] mm
Diagonale
679 mm
Kapaciteti
15.4
Sasia në paleta
44