Kuti pune profesionale Qbrick System ONE 350 Profi

ONE 350 është një kuti e madhe veglash me një kapacitet prej 38 litrash. Falë kësaj, ai është në gjendje të akomodojë vegla elektrike me përmasa të mëdha dhe vegla dore. Çdo kuti është e pajisur me një vulë fleksibël që siguron mbrojtje të plotë kundër hyrjes së pluhurit dhe ujit.

Është e pajisur me dy ndarje të rregullueshme – njëra me rripa elastikë dhe tjetra me shumë ndarje, e cila, falë mbajtësve të ndryshëm për veglat e dorës, ju lejon të mbani me lehtësi rendin brenda kutisë. Për më tepër, ndarja e lëvizshme Multi mund të përdoret si një mbajtës veglash i pavarur.

Versioni Profi përfshin kapakë të pajisur me dy organizatorë të mëdhenj me ndarje të lëvizshme dhe rrëshqitje polikarbonate rezistente ndaj goditjeve. Struktura e përforcuar e kapakut dhe e trupit garanton kapacitet të lartë ngarkese (50 kg) dhe përballon presionin deri në 120 kg, duke bërë të mundur krijimin e platformave komode të punës.

Categories: ,

Përshkrim

Dimensionet e jashtme
585 [L] x 385 [P] x 320 [H] mm

Dimensionet e brendshme
519 [L] x 305 [P] x 245 [H] mm

Diagonale
722 mm

Kapaciteti
38

Sasia në paleta
24