Kuti Profesionale Qbrick System ONE 200 Profi

ONE 200 është një kuti mjetesh universale, modulare që kombinon veçoritë e një kontejneri për veglat e mesme me funksionin e një organizuesi. Falë ndarjeve të rregullueshme dhe 6 kovave të lëvizshme, çdo përdorues mund të krijojë kombinimin optimal për nevojat e tij. Çdo kuti është e pajisur me një vulë fleksibël që siguron mbrojtje të plotë kundër hyrjes së pluhurit dhe ujit.

Versioni Profi përfshin kapakë të pajisur me dy organizatorë të mëdhenj me ndarje të lëvizshme dhe rrëshqitje polikarbonate rezistente ndaj goditjeve. Struktura e përforcuar e kapakut dhe e trupit garanton kapacitet të lartë ngarkese (50 kg) dhe përballon presionin deri në 120 kg, duke bërë të mundur krijimin e platformave komode të punës.

Categories: ,

Përshkrim

Dimensionet e jashtme
585 [L] x 385 [P] x 190 [H] mm

Dimensionet e brendshme
519 [L] x 305 [P] x 97 [H] mm

Diagonale
679 mm

Kapaciteti
15.4

Sasia në paleta
44