Kultivator STIHL MH 600

Freza MH 600 është veçanërisht e fuqishme, ideale për të punuar në sipërfaqe të mëdha dhe terrene të vështira. Konstruksion i fortë, dy përpara dhe një mbrapa, pastrues ajri për banjë me vaj për mjedise me pluhur dhe i lehtë për t’u mirëmbajtur. Element frenimi i rregullueshëm për punë të ndryshme, kushte tokësore dhe lartësi të operatorit. Gjerësia maksimale e punës: 78 cm. Pesha 60 kg. Motorri STIHL EHC 600

Categories: , ,

Përshkrim

Fuqia e vlerësuar U / min 4,4 kW / 6,0 PS
Pasiguria e dridhjeve K faktor m/s² 2,76
Vlera e emetimit të dridhjeve ahw m/s² 6.9
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB (A)] dB (A) 101
Kapaciteti i rezervuarit 3.6 l
Diametri i kompletit të shatës 31 cm
Faktori i pasigurisë së nivelit të presionit të zërit KpA [dB (A)] dB (A) 2
Lloji i motorit EHC 600.0
Gjerësia e punës 78 cm
Pesha kg 68
Cilindrata 212 cm³