Krasitës Likustrash i gjatë STIHL HLA 56

Përshkrim

STIHL HLA 56 është prerësi i parë mbrojtës me akses të zgjatur brenda serisë AK. Mundësuar nga bateria litium-jon 36 volt si produktet e tjera brenda serisë AK, kjo makinë prerëse mbrojtëse u ofron pronarëve të shtëpive më shumë shkathtësi duke kombinuar përfitimet e një produkti me bateri me aftësinë për të kryer detyra të vështira shkurtimi. Një shpejtësi e lartë prerjeje prej 2800 goditjesh në minutë lejon prerje të pastër dhe efikase, edhe kur kemi të bëjmë me degë më të mëdha. Me 11,1 paund (me bateri AK 20) dhe me një teh prerës artikulues që ofron një gamë prej 135 gradë, HLA 56 përdor performancën optimale të prerjes me transportueshmërinë e lehtë të nevojshme për të përfunduar punën.