Korrësja STIHL RME443

Kositësja e lëndinës elektrike STIHL RME 443 është e mirë për kopshtin tuaj, si dhe për mjedisin. Fqinjët tuaj gjithashtu do të jenë veçanërisht të kënaqur falë funksionimit të tij me zhurmë të ulët. Me rrotat e saj të lehtë, kjo kositës kompakt për lëndinë është i lehtë për tu manovruar dhe siguron mbajtje të përsosur të linjës gjatë kositjes. Një lehtësim i tensionit të kabllove siguron fiksim të sigurt të kabllit në makinën tuaj. Rregullimi qendror i lartësisë së prerjes mund të rregullohet në lartësinë e dëshiruar të lëndinës në gjashtë parametra. Kutia plastike e hapur 55-litra tërheqëse e barit e bën punën e kopshtit më të lehtë për ju. Kutia e tërheqësit përmban një tregues të nivelit të përshtatshëm dhe mund të hapet dhe zbrazet shumë lehtë. Falë furgonëve të veçantë të tij me drejtim poshtë, ajri drejtohet anash drejt tokës për të mos lejuar që ndotja të hidhet. Për një rehati më të madhe, shiriti mund të lëshohet thjesht dhe shpejt dhe paloset poshtë duke përdorur pajisjen e fiksimit QuickFix. Kjo ju lejon të ruani makinën në mënyrë të kursimit të hapësirës. RME 443 është gjithashtu i lehtë për tu transportuar falë dorezave të integruara.

Kategoria: , Tag: