Korrëse Bari me Benzine STIHL RM 448 T

Kositësja e lëndinës STIHL RM 448 T me benzinë lehtëson kujdesin e shpejtë dhe efikas të lëndinave me përmasa mesatare. Me gjerësinë e prerjes prej 46 cm dhe rregullimin qendror të lartësisë së prerjes me gjashtë cilësime nga 25 në 75 mm, është partneri ideal për punën tuaj të kopshtarisë. Detaje të menduara mirë, si kapja super e butë për drejtimin e këndshëm ergonomik të makinës, pajisja shtrënguese QuickFix dhe kutia e kapjes së barit me palosje të hapur me tregues të integruar të nivelit, lehtësojnë punën tuaj të kopshtarisë. Me marshin e saj me 1 shpejtësi, fuqinë mbresëlënëse të motorit dhe strehën e fortë polimer, kjo makinë kositëse me benzinë siguron punë pa mundim. RM 448 T është zgjedhja e duhur për këdo që vlerëson një kombinim të suksesshëm të rehatisë dhe performancës gjatë kositjes së lëndinës. Me kompletin e duhur të mulçimit të disponueshëm si aksesor, ky model mund të shndërrohet në një kositëse shumëfishe.

Categories: , , ,

Përshkrim

Lëndinat deri në 1200 m²
Lartësia e prerjes 25-75 mm
Gjerësia e prerjes 46 cm
Kuti kapëse bari 55 l
Lloji i motorit Seria 575 EX OHV RS
Zhvendosja 140 cm³
Fuqia nominale 2,1 kW / 2,8 PS U/min
Shpejtësia e punës 2.800 rpm
Pesha 26 kg
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB(A)] 96 dB(A)
Vlera e dridhjeve ahw 3,9 m/s²
Faktori i pasigurisë K 1,95 m/s²
Faktori i pasigurisë KpA [dB(A)] 2 dB(A)