Korrëse Bari me Benzine RM 650 T

Kositës bari me benzinë me funksion 3-në-1
Specifikimet e Përgjithshme Teknike Veçoritë AksesorëtDokumente
Kositësja e barit me benzinë STIHL RM 650 T shkëlqen falë veçorive të shumta të rehatisë dhe funksionaliteteve teknike të menduara mirë. Nga ingranazhi me 1 shpejtësi dhe motori i besueshëm Kohler me sistemin e nisjes së lehtë deri në detaje të tilla si kushinetat e mbyllura me top dhe mbrojtëset e integruara të skajit, ky model demonstron cilësinë e tij të lartë të prodhimit. lëndina të mëdha. Tehu i tij i shumëfishtë e bën atë një mjet të gjithanshëm për prerje, kapje dhe mulçim. Shtojini kësaj rregullimin qendror të lartësisë së prerjes me shtatë cilësime, i cili siguron lartësinë perfekte të lëndinës. timoni ergonomik mono-komfort me kapje super të butë lehtëson zbrazjen e kutisë së kapjes së barit 70 litra me palosje.

Categories: , , ,

Përshkrim

Lëndinë deri në 2000 m²
Lartësia e prerjes 25-85 mm
Gjerësia e prerjes 48 cm
Kuti kapëse bari 70 l
Lloji i motorit Seria XT800 OHV SC
Zhvendosja 173 cm³
Fuqia nominale 2,6 kW / 3,5 PS U/min
Shpejtësia e punës 2.800 rpm
Pesha 45 kg
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB(A)] 96 dB(A)
Pasiguria e nivelit të presionit të zërit KpA 2 dB (A)
Vlera e vibrimit ahw 3,8 m/s²
Faktori i pasigurisë K 1,9 m/s²
Faktori i pasigurisë KpA [dB(A)] 2 dB(A)