Korrese Bari me Bateri STIHL FSA 45

Pjesë e Serisë AI, FSA 45 ofron cilësi STIHL me një çmim të vlefshëm. Ai përmban një gjatësi boshti të rregullueshme për t’iu përshtatur lartësive të ndryshme të përdoruesit dhe për të rritur rehatinë. Me kokën e tij prerëse të rregullueshme, ky mjet mund të përshtatet me detyra të ndryshme prerjeje. Vjen standard me kokën kositëse STIHL PolyCut™ 2-2, duke e bërë atë ideale për t’u prerë në vende të vështira për t’u arritur dhe zona të mëdha me bar të gjatë. Plus, ju mund të shkurtoni gjatësinë e tre fushave të futbollit kur bateria e saj e integruar është plotësisht e ngarkuar – kjo është deri në 1080 këmbë. Kjo makinë prerëse e serisë STIHL AI është gjithashtu vetëm 5,1 lbs. (duke përfshirë baterinë) për transportueshmëri dhe manovrim të lehtë. Kjo makinë prerëse është një zgjedhje e shkëlqyer për përdorim të rastësishëm në prona të vogla.

Pretendimi i përdorimit i testuar dhe verifikuar nga një laborator i pavarur testimi i palës së tretë. Koha e funksionimit mund të ndryshojë në bazë të llojit të baterisë, nivelit dhe kapacitetit të karikimit, modelit, stilit të funksionimit dhe kushteve. Vjen me bateri dhe karikues të integruar

Categories: , ,

Përshkrim

Pjesë e Serisë AI, FSA 45 ofron cilësi STIHL me një çmim të vlefshëm. Ai përmban një gjatësi boshti të rregullueshme për t’iu përshtatur lartësive të ndryshme të përdoruesit dhe për të rritur rehatinë. Me kokën e tij prerëse të rregullueshme, ky mjet mund të përshtatet me detyra të ndryshme prerjeje. Vjen standard me kokën kositëse STIHL PolyCut™ 2-2, duke e bërë atë ideale për t’u prerë në vende të vështira për t’u arritur dhe zona të mëdha me bar të gjatë. Plus, ju mund të shkurtoni gjatësinë e tre fushave të futbollit kur bateria e saj e integruar është plotësisht e ngarkuar – kjo është deri në 1080 këmbë. Kjo makinë prerëse e serisë STIHL AI është gjithashtu vetëm 5,1 lbs. (duke përfshirë baterinë) për transportueshmëri dhe manovrim të lehtë. Kjo makinë prerëse është një zgjedhje e shkëlqyer për përdorim të rastësishëm në prona të vogla.

Pretendimi i përdorimit i testuar dhe verifikuar nga një laborator i pavarur testimi i palës së tretë. Koha e funksionimit mund të ndryshojë në bazë të llojit të baterisë, nivelit dhe kapacitetit të karikimit, modelit, stilit të funksionimit dhe kushteve. Vjen me bateri dhe karikues të integruar

Burimit të energjisë : Bateria
PESHA 5.1 lbs.
GJERËSIA E PRERJES 9 inç.
SERIA E BATARIVE Seria AI
KOHA E FUNKSIONIMIT (me baterinë e integruar) 12 min.
KOHA E KARKIMIT 210 min.