Korrese bari me akumulator DLM431Z

  • Me tregues te mbushjes se koshit
  • Rregullimi i lartësis së prerjes me leve me 13 pozicione përshtatëse prej 20-75 mm
  • Doreza mbajtese te pershtatshme per transport
  • Rrotat me kushineta me sfera të forta prej gome në akse sigurojnë një manovrim të mirë
  • E projektuar për qëndrim vertikal – dizajni special bën të mundur ruajtjen, mirëmbajtjen dhe pastrimin me lehtësi