Komplet çelësash kriketi dyshe 8 copë Makita B-65523

Funksioni i kriketit në fundin e hapur dhe të mbyllur Kriketi me 72 dhëmbëza në skajin e mbyllur. Harku i kriketit 5°

Categories: ,

Përshkrim

Madhësia e mbulesës
8, 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19 mm