Koke kositese STIHL SuperCut™

Koka e prerësit STIHL SuperCut™ është plotësisht automatike dhe super e lehtë. Ai ushqen automatikisht linjën për të mbajtur linjën e dyfishtë të najlonit në gjatësinë e duhur të prerjes.

Kategoria: ,