Karburant STIHL Moto4PLUS

Kategoria: ,

Përshkrim

STIHL Moto4Plus është benzinë ​​e zhvilluar posaçërisht për motorët e vegjël me 4 goditje STIHL.

Kjo benzinë ​​është e përshtatshme për përdoruesit dhe motorin falë më pak emetimeve (pa etanol; pothuajse pa olefina dhe komponime aromatike) dhe siguron funksionim të qetë të veglës suaj elektrike ose kositëse për lëndinë.

Moto4Plus ofron performancë të lartë të besueshme – motorët e vegjël 4-stroke STIHL dhe STIHL Moto4Plus janë krijuar për njëri-tjetrin; do të thotë të gjitha aplikacionet e mundshme janë testuar rigorozisht.

Mund të ruhet në ruajtje deri në pesë vjet.

Këshillë profesionale:

Kur të keni mbaruar përdorimin e veglës suaj elektrike me benzinë ​​ose kositëses për lëndinë, sigurohuni që ajo të jetë ende në gjendjen më të mirë të mundshme kur të vini ta përdorni përsëri duke ndjekur këto hapa:

Kur motori të jetë ftohur, kulloni në mënyrë të sigurt rezervuarin e karburantit nga çdo karburant i mbetur.
Vendoseni përsëri kapakun e karburantit dhe përpiquni të ndizni motorin. Përsëriteni këtë derisa motori të mos kollitet më.
Ruajeni makinën në një vend të sigurt larg fëmijëve.