Grirëse Degesh STIHL GHE 150

Grirësi elektrik STIHL GHE 150 kombinon lehtësinë e përdorimit, performancën dhe lëvizshmërinë. Kjo makinë mbresëlënëse mund të copëtojë degët e prera nga gardhe ose pemë në copëza të vogla në një kohë të shkurtër. Kjo mundësohet nga njësia e integruar e tehut të tipit sanduiç me tehe shtesë krahësh dhe tehe grisëse, e cila funksionon me dridhje minimale edhe kur copëton degët me diametër deri në 35 mm. Një motor i fuqishëm jep fuqinë konstante të nevojshme për funksionimin efikas të makinës. Hapja e gjetheve të tërfilit është futur në gropën e ushqimit të grirëses së kopshtit. Ai ofron avantazhe kur ushqen prerjet e pemëve me degë të gjera ose prerje mbrojtëse drunore. Falë rrotave të tij transportuese, grirësja elektrike mund të zhvendoset lehtësisht në një vend depozitimi të mbrojtur pasi të ketë përfunduar puna. Kur të përfundoni kopshtarinë, STIHL GHE 150 mund të rregullojë kopshtin tuaj në asnjë kohë dhe të gjenerojë material ideal për kompost me cilësi të lartë.

Përshkrim

Trashësia maksimale e degës deri në 35 mm
Trashësia maksimale e degës 35 mm
Fuqia nominale 2500 W
Tensioni nominal 230 V
Pesha 26 kg
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LwA 99 dB (A)
Niveli i presionit të zërit të faktorit të pasigurisë KpA 2 dB (A)
Pasiguria KWA 2,4 dB (A)
Shpejtësia nominale 2.800 U / min