Grirëse Degësh STIHL GH 370 S

Grirëse e fuqishme benzine për materialin e degëve
Specifikimet e Përgjithshme Teknike Veçoritë AksesorëtDokumente
Grirësja e benzinës STIHL GH 370 S është një ekspert i dëshmuar në copëtimin e degëve pak më të trasha, shpejt dhe me efikasitet. Njësia e tehut Multi Cut 370 copëton me shpejtësi prerjet e forta të pemëve dhe gardhit në copëza. Tehet rrotullohen me shpejtësi deri në 3000 rpm për të siguruar që në fund të mbeten vetëm copa të imta. I drejtuar nga një motor i fuqishëm benzine, grirësja e drurit mund të trajtojë degët deri në 45 mm të trasha. Edhe degët me fidane anësore janë të lehta për t’u futur në grirësin e drurit përmes gropës së gjerë dhe të pjerrët të ushqimit. GH 370 S funksionon në mënyrë të pavarur nga furnizimi me energji elektrike dhe për këtë arsye është ideal për të punuar në parcela toke të gjera ose të largëta. Gjithashtu ofron lëvizshmëri të mirë për qëllime transporti. Dy rrota transporti, një shasi e gjerë dhe doreza e bëjnë të lehtë manovrimin e grirëses së kopshtit.

Përshkrim

Trashësia maksimale e degës deri në 45 mm
Lloji i motorit Seria 850 EXi OHV RS
Zhvendosja 190 cm³
Pesha 42 kg
Mjet prerës Multi-Cut 370
Shpejtësia e punës 3,4 kW / 4,6 PS U / min
Shpejtësia nominale 2.400 U / min
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB (A)] 102 dB (A)
Pasiguria KpA [dB (A)] 3 dB (A)
Pasiguria e nivelit të presionit të zërit KpA 3 dB (A)
Niveli i matur i presionit të zërit LpA 92 dB (A)