Gërshërë Krasitëse Gardhesh STIHL PH10

Kategoria: , ,

Përshkrim

54 cm, 1050 g. Për gardhe dhe shkurre të buta deri tejet të forta. Tehe të dhëmbëzuara të veshura posaçërisht dhe rezistente ndaj korrozionit me kanale lëngu, rregullim pa mjete të lidhjes së tehut, dorezë druri ahu, amortizues i goditjes.