Fshirëse Elektrike per siperfaqe te thata e te lageshta STIHL SE 33

Për pastrimin e zonave të thata dhe të lagështa pranë shtëpisë dhe për pastrimin e makinave. Përdorimi i gjithanshëm për shkak të një game të gjerë aksesorësh: Grykë e ndërrueshme e dyshemesë për kalim fleksibël midis fshesës së lagësht dhe të thatë, funksioni i fryrjes duke lëvizur tubin e thithjes në portën e shkarkimit, tub thithës ergonomik me dy pjesë. Magazinim ideal i aksesorëve direkt në veglën elektrike, grykën e çarjes, grykën e dyshemesë, zorrën e vakumit 2 m.

Përshkrim

Konsumi maksimal i energjisë 1400 W
Presioni maksimal i vakumit 210 mbar
Vëllimi i thithjes 3600 l/min
Prurje thithëse 3600 l/min
Pesha 1) 5.4 kg
Niveli i presionit të zërit 2) 73 dB (A)
Tensioni i rrjetit 220 – 240/1 ~ / 50 – 60 V / Hz
Gjatësia e zorrës thithëse 2 m
Diametri i zorrës 37 mm