Fryresi me ajer te nxehte HG5012K

Pistolete ajri te nxehte me celes me 2 pozicione per temberaturen dhe fryrjen
Heq Bojen dhe llakun, shkrin tubat e ngrire etjj
Me pajisjen e saj standarte me hundeze dhe cante plastike
Mbrojtje nga mbinxehja me termostat

Kategoria: ,