Freza e drejte GD0800C

Sistemi SJS me ane te sustes qe lidh motorin me ingranazhin thith goditjet gjate mbingarkeses
Ajri fryres nuk pengon operatorin
Sistemi kontrollues elektronik për lëshim të butë, dhe shpejtësi konstante në kushte të ngarkuara
Rregullime të tjera me një buton