Darë Profesionale KNIPEX 10 98 I220

Kategoria: ,

Përshkrim

Për montimin e thjeshtë dhe të besueshëm të kapëseve me 1 dhe 2 vesh (sistemi Oetiker ose i ngjashëm)
Nuk ka dëmtime në pikat e shtypjes në kapëset e veshit
Koka e hollë lejon akses të mirë në zona të mbyllura
Përdorim i gjithanshëm për kapëset në çizmet CV, linjat e ftohësit dhe karburantit, sistemet e presionit të ajrit, kompresorët
E qëndrueshme dhe e fortë
Çeliku i veglave speciale të cilësisë së lartë, i falsifikuar, i ngurtësuar me vaj